Στις 8/2/2012  ο Σύλλογος Γονέων συναντήθηκε εκ νέου με τον δήμαρχο Βύρωνα κ. Χαρδαλιά, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στο κτήριο του σχολείου μας με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

  • Τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου – Αλουμίνια και τζάμια, αλλαγή παραθύρων 2ου και 3ου ορόφου – Κατασκευή ψευδοροφής 2ου ορόφου από γυψοσανίδα – Επένδυση εσωτερικής σκάλας με αντιολισθητικό δάπεδο ασφαλείας
  • Διακοπές Πάσχα – Ανακατασκευή τουαλετών – Χρωματισμός και συντήρηση σε κάγκελα και κουπαστές.
  • Καλοκαιρινές Διακοπές – Συντήρηση και βάψιμο εξωτερικής όψης – Επισκευή υγρομόνωσης – Επίστρωση αυλής με αντιολισθητικό δάπεδο ασφαλείας

     Από τη μεριά του, ο Σύλλογος επισήμανε κάποιες επιπλέον εργασίες που είναι απαραίτητες και τις είχαμε ήδη ζητήσει αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τεχνική μελέτη συντήρησης, όπως η επιδιόρθωση του μπαλκονιού πάνω από την κεντρική είσοδο του κτηρίου, η κάλυψη με σιδερένια μπάρα του παραθύρου έξω από το γραφείο του διευθυντή που βγαίνει στο κενό και η επίστρωση με αντιολισθητικό δάπεδο του ισογείου διαδρόμου και της ενδιάμεσης σκάλας που οδηγεί στο προαύλιο του νηπιαγωγείου. Για τα δύο τελευταία ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε ότι θα γίνουν μαζί με το αντιολισθητικό δάπεδο της εσωτερικής σκάλας.

     Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο τελικός προϋπολογισμός της τεχνικής μελέτης συντήρησης έχει διαμορφωθεί περίπου στο ποσό των 52,000 € αντί των 63.108 € που αναφέρεται στο έγγραφο ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (βλέπε έγγραφα σχετικά με το κτηριακό). Περιμένουμε την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος.

Advertisements

Υποβολή σχολίου / δημοσιεύεται μετά από έγκριση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s